Referenssit

IskuCenterissä on jo useita tyytyväisiä vuokralaisia. Lue, miksi heille IskuCenter on ollut toimiva ratkaisu.

Anna-Kaisa Packalen, Accountor

Accountorin asiakkaat kiittelevät saavutettavuutta

Asiakkaiden on helpompi tulla käymään ja työntekijöiden viihtyminen sekä keskittyminen ovat parantuneet. Taloushallinnon palveluyrityksen Accountor Lahti Oy:n muutto Lahden keskustasta Isku Centeriin on ollut kaikilla mittareilla onnistunut ratkaisu.

”Suurin osa asiakkaistamme liikkuu autolla. Isku Centerissä riittää parkkitilaa ja liikennejärjestelyt ovat sujuvampia kuin keskustassa”, Accountor Lahden palvelujohtaja Anna-Kaisa Packalen kertoo.

Parkkitilan rinnalla myös työtilaa on riittävästi. Isku Centerin kolmoskerroksessa lähes 30 Accountorilaista työskentelee 600 neliön tilassa. Yksi vaatimuksista uudelle toimitiloille olikin, että työtilojen pitää olla yhdessä kerroksessa. ”Haimme uusia toimitiloja noin puolen vuoden ajan ja tutustuimme lähes kaikkiin Lahdessa tarjolla olleisiin toimitiloihin. Isku Center vastasi vaatimuksiimme parhaiten”, Packalen kuvailee.

Lasiseinäkkeillä jaetut työskentelyhuoneet antavat kaikille työrauhan, mutta pitävät toimiston yleisilmeen ilmavana. ”Entisissä toimitiloissa olimme hyvin erikokoisissa huoneratkaisuissa. Täällä jokaisella on samanlaiset olosuhteet työskentelyyn”, Packalen kiittelee.

Erityistunnustuksen Anna-Kaisa Packalen antaa talon joustavalle asenteelle. ”Isku Centerin kanssa on ollut erittäin helppo neuvotella ja tuntuu siltä, että he todella välittävät vuokralaisten viihtyvyydestä.”

Anna-Kaisa Packalen, Accountor
Petri Kärkkäinen, Netsecure

Netsecure sai Isku Centeristä vauhtia ja varmuutta

It-palveluja tarjoava Netsecure Oy siirsi toimintonsa Isku Centeriin hyvien yhteyksien ja joustavan tilatarjonnan perässä. Alkuvuodesta 2013 Isku Centeriin muuttanut Netsecure tarjoaa yrityksille pilvipalveluja, etätukea ja järjestelmäpalveluja.

”Tarvitsimme lisää konesalitilaa ja parempia tietoliikenneyhteyksiä. Isku Centeristä saimme tarpeet täyttävän konesalin sekä kuituyhteydet”, Netsecuren toimitusjohtaja Petri Kärkkäinen kertoo.

Noin 30 neliön jäähdytetyssä konesalissa hurisee joukko virtuaalipalvelimia. Kapasiteetti riittää toistaiseksi Netsecuren tarpeisiin, mutta Isku Centerista saa helposti lisätilaa tarvittaessa.

Petri Kärkkäisen mukaan myös Isku Centerin sijainti palvelee heidän liiketoimintaansa. ”Teemme paljon käyntejä asiakkaidemme luo ja Isku Centeristä on hyvät yhteydet joka suuntaan.”

Petri Kärkkäinen, Netsecure
Jukka Kahila, Huurre Compact Refrigeration -divisioona

Huurre valitsi vaihtoehdoista parhaan

”Halusimme perustaa Porkka Innovation Centerin nimenomaan moderniin keskukseen, jossa innovatiivinen monitilatoimisto olisi mahdollinen”, Huurteen Compact Refrigeration -divisioonan tuotantopäällikkö Jukka Kahila toteaa.

Kahilan mukaan toimitilavaihtoehtoja oli viisi ja he valitsivat niistä parhaimman.

”Tarvitsimme ensinnäkin laboratoriotilat, jossa tuotekehityksemme testaa ja kehittää moderneja Porkka-kylmälaitteita. Isku Centeristä löytyi myös näyttelytila, jossa voimme esitellä laajaa tuotantoamme. Myynti- ja hallintohenkilökuntamme käyttöön oli tarjolla sopivan kokoinen toimistotila. Myös 24/7 valtakunnallisen huoltomme käyttöön löytyi toimiva ratkaisu”, listaa Jukka Kahila Isku Centerin tarjoamia moninaisia tilaetuja.

Porkka Innovation Centerin toimitiloissa työskentelee 25 toimihenkilöä sekä 6 huoltomiestä. Käytössä on Iskun kalustamaa konttori- ja näyttelytilaa yhteensä 466 m2 ja tuotekehitykselle varattu tila arkistoineen on kooltaan 350 neliötä. Tavaran vastaanotolle ja lähetykselle (logistiikka), varaosavarastolle + varaosamyynnille ja huollolle on käytössä 700m2.

Isku Centerin sijainti saa myös Jukka Kahilalta kehuja. Ympäri Suomea oleva asiakaskunta sekä Huurteen työntekijät mm. Ylöjärveltä ja Vantaalta piipahtavat mielellään viihtyisissä Isku Centerin toimitiloissa.

Kahila uskoo myös, että Lahden Ammattikorkeakoulun muutto tuo Isku Centerin alueelle elämää ja uusia palveluntarjoajia.

Jukka Kahila, Huurre Compact Refrigeration -divisioona
Aleksi Siimestö, Advance Team

Palvelujen monipuolisuus vakuuttaa

Näkeminen helpottaa ymmärtämistä – Isku Centerin palvelukonseptin monipuolisuus valkenee usein vasta paikan päällä. Tämän on huomannut Isku Centerin tiloja välittävän Advance Team LKV:n Aleksi Siimestö esitellessään tiloja potentiaalisille vuokralaisille.

”Esimerkiksi moni laskee tarvitsevansa toimistoneliöiden lisäksi myös neuvottelutilaa. Täällä kiertäessämme he näkevät omin silmin Isku Centerin tarjoamat kokous- ja auditoriotilat ja toteavat, etteivät he tarvitsekaan omia neuvottelutiloja”, Siimestö kertoo.

Isku Centerin palvelujen tarkoitus on tarjota vuokralaisille helppoutta ja säästöjä. Kun toimistopalveluita voi hankkia tarpeen mukaan, ei tarvitse esimerkiksi maksaa tyhjillään olevista neuvottelutiloista.

Toiseksi Isku Centerin valtiksi Aleksi Siimestö nostaa tilojen monipuolisuuden. Saman katon alta löytyy ajanmukaista toimistotilaa, tilavia varastoja sekä pienimuotoiseen teolliseen tuotantoon sopivaa tilaa. Kaikki tilat räätälöidään aina vuokralaisten tarpeiden mukaan, Siimestö lupaa.

Aleksi Siimestö, Advance Team
Rauli Majuri, Isku Invest

Laatukalustus luo viihtyisän työympäristön

Isku Centerin yksi selkeimmistä vahvuuksista liittyy konsernin perusliiketoimintaan: vuokralaisille tarjottavat konttorikalusteet ovat viimeisintä huutoa. Isku Centerin kiinteistöpäällikkö Rauli Majurin mukaan vuokralaiset ovat olleet positiivisesti yllättyneitä kalustuksen tasosta.

”Muutamille pienemmille yrityksille olemme jopa kalustaneet tilat valmiiksi. Toimistotunnelma muuttuu ratkaisevasti, kun kalusteet ovat modernit ja yhteensopivat”, hän jatkaa.

Isku Centerissä kuunnellaan herkällä korvalla vuokralaisten toiveita. Tilajako, toimistokalustukset, odotus- ja neuvottelutilat ovat helposti muokattavissa asiakkaan toiveiden mukaan, Majuri lupaa.

Rauli Majuri, Isku Invest