LAMK koulutus ja palvelut

Lahden ammattikorkeakoulu, LAMK, sijaitsee NiemiCampuksella, jossa sillä on kaksi osoitetta: Isku Centerissä Mukkulankatu 19 ja Niemenkatu 73. Koulutusalat ovat liiketalous ja matkailu, muotoilu ja media-ala, sosiaali- ja terveysala sekä tekniikan ala.

LAMKin kampus Mukkulankadulla on uuden ajan oppimisympäristö, joka on saneerattu lahtelaiseen tehdaskiinteistöön. Sekoittamalla uutta ja vanhaa saadaan uniikit, erilaiseen oppimiseen, työn tekemiseen ja kokoustamiseen innostavat tilat.

Yrityksille suunnatut palvelumme liittyvät esim. rekrytointiin, liiketoiminnan ja osaamisen kehittämiseen, tapahtumien järjestämiseen, uusien ideoiden tuottamiseen sekä testaukseen ja tuotekehitykseen.

Tutustu palveluihin.

 

Oppimisympäristöjä virtualisoimalla uusia mahdollisuuksia Salpaukselle

Lahden ammattikorkeakoulun YAMK-opiskelija (digitaaliset teknologiat) Seppo Tuhkio tutki opinnäytetyössään Koulutuskeskus Salpauksen oppimisympäristön nykytilaa ja löysi virtualisoinnista väylän tehostaa oppimisympäristöjen käyttöä ja vastata tulevaisuuden haasteisiin.

Lue lisää LAMKin sivuilta

Ympäristöosaaminen tapahtumatuotannossa

Joni Vainio opiskelee neljättä vuotta energia- ja ympäristötekniikkaa Lahden ammattikorkeakoulussa. Työharjoittelu IRONMAN-tapahtuman ympäristöauditoinnin projektinvetäjänä on pian paketissa.

Lue lisää LAMKin sivuilta

Data liiketoiminnan tehostamisen tueksi erikoistumiskoulutus

Erikoistumiskoulutus opettaa ymmärtämään kuinka suuria tietomääriä voi käsitellä tehokkaasti ja miten tehdä analyysejä liiketoiminnan kehittämiseksi.
Lahden ammattikorkeakoulun tekniikan alalla on uusi erikoistumiskoulutus: Data liiketoiminnan tehostamisen tueksi -erikoistumiskoulutuksen voit suorittaa mm. työn ohessa.

Lue lisää LAMKin sivuilta