M19 Food Market

Haluamme tarjota asiakkaillemme viihtyisän ympäristön kohtaamisille, virkistymiselle ja nauttimiselle. Ravintolaan voi pistäytyä tapaamaan kollegoita maukkaan lounaan parissa tai nauttia kupillisen kahvia  leipomomme herkkujen kera. Tarjolla on  suolaisia suupaloja ja makeita herkkuja aamusta iltaan asti.

 

Ruokafilosofiamme pohjaa suomalaisiin raaka-aineisiin ja maailman makuihin. Esimerkiksi kaikki käyttämämme possun ja broilerin liha on aina suomalaista ja kaikista käyttämästämme lihasta 80 % on kotimaassa kasvanutta. Uskomme, että käyttämällä lähellä tuotettuja, puhtaita suomalaisia raaka-aineita voimme tehdä ruokaa, joka maistuu paremmalta, mutta myös parantaa omaa ympäristöämme.

BUSINESS PARK LOUNAS

Delisalaatti kahvilassa joka päivä
8.50 €

OPISKELIJALINJASTO

Kela-tuettu lounashinta vain hetu-tunnistuksella.
🖤 = Korkeakouluopiskelijoiden ruokailusuosituksen sekä sydänmerkkiaterian mukainen vaihtoehto.

Aamiainen

Aamiaisella ravintolassa on tarjolla perinteisten vitriinituotteiden lisäksi Puurobaari helpottamassa asiakkaiden aamuja.

Lisäksi on tarjolla uunituoreita oman leipomomme tuotteita sekä tuoreet mehut ja smoothiet jokaisen asiakkaan toiveiden mukaan.

KAHVILA

Avoinna arkisin ma-to 7.45 – 15.30 ja pe 7.45-15.00

Kahvilassa on tarjolla runsas valikoima makeita ja suolaisia leivonnaisia, smoothieita ja sämpylöitä unohtamatta herkullisia erikoiskahveja. Isompaan nälkään on tarjolla raikkaita salaatteja, patonkeja, toasteja ja bageleita.

Tervetuloa myös herkuttelemaan ravintolan itsevalmistetuilla artesaanijäätelöillä!