NÄIN LIIKUT MEILLÄ

Saapuminen

Isku Centeriin on hyvät liikenneyhteydet.

Autolla: Isku Centerille pääsee autolla kymmenessä minuutissa Lahden keskustasta sekä valtatie 4:ltä (E75) Kariston liittymästä.

Julkinen liikenne: Linja-autot 13, 31 ja 32 saapuvat Isku Centeriin Matkakeskukselta (linja-auto- ja rautatieasema) A-pysäkiltä. Linja 13 ei kierrä Kauppatorin kautta. Linjat 31 ja 32 kulkevat Matkakeskukselta torille ja jatkavat torilta D1-pysäkin kautta.

Kävellen ja pyörällä: Isku Centerille pääsee suoraan keskustasta kevyen liikenteen väylää tai kaunista Lahden Vesijärven rantamaisemaa pitkin. Kiinteistön piha-alueella on tilaa noin 800 pyörälle ja valtaosa pyöräparkeista on katettu. Kiinteistössä on sosiaalitiloja, joissa voi käydä peseytymässä ja virkistymässä.

Sisäänkäynnit

M19-pääsisäänkäynti – ravintolan ja palveluiden käyttäjille
Iskun sisäänkäynti – Iskun ja Isku Centerin eteläisen päädyn yritysten sisäänkäynti
LAMK sisäänkäynti – Lahden ammattikorkeakoulun sisäänkäynti

Pysäköinti

Isku Centerin edessä on vieraspaikkoja ravintolaa ja muita palveluita käyttäville sekä maksullisia kausipaikkoja kiinteistön käyttäjille. Isku Centerin ympäristössä on myös yhteensä 1200 autopaikkaa tilojen yrityksille, asiakkaille ja vierailijoille. Pysäköintialueilta löytyy myös 16 sähköautojen latauspaikkaa (1 Tesla-latauspiste) sekä laaja 800 pyörän parkki, joista valtaosa on katettuja parkkeja.