LAB-ammattikorkeakoulun koulutus ja palvelut

Opiskelun ja työn parhaat puolet. LAB-ammattikorkeakoulu on työelämän innovaatiokorkeakoulu, joka toimii Lahdessa, Lappeenrannassa ja verkossa. LAB aloitti toimintansa 1.1.2020, kun Lahden ja Saimaan ammattikorkeakoulut yhdistyivät.

LAB tarjoaa koulutusta viidellä eri alalla: sosiaali- ja terveysala, tekniikka, liiketalous, hotelli-, ravintola- ja matkailuala sekä muotoilu, taide ja visuaalinen viestintä. LABin erityisiä vahvuuksia ovat kiertotalous, design, innovaatiot sekä hyvinvointi. LABissa työskentelee yli 8500 opiskelijaa sekä 500 opettajaa ja TKI-asiantuntijaa.

LABin Lahden kampuksella on kaksi osoitetta: Isku Centerissä Mukkulankatu 19 ja Lahden Tiedepuistossa Niemenkatu 73.

Isku Centerin tiloissa toimiva kampus on uuden ajan oppimisympäristö, joka on saneerattu lahtelaiseen tehdaskiinteistöön. Sekoittamalla uutta ja vanhaa on saatu uniikit, monipuoliseen oppimiseen, työn tekemiseen ja kokoustamiseen innostavat tilat.

Yrityksille suunnatut palvelumme liittyvät esim. rekrytointiin, liiketoiminnan ja osaamisen kehittämiseen, tapahtumien järjestämiseen, uusien ideoiden tuottamiseen sekä testaukseen ja tuotekehitykseen.

Tutustu palveluihin.

 

Opiskelijat apunasi

Kaipaako liiketoimintasi vauhditusta? Me ja 8500 opiskelijaamme autamme.

Opiskelijatyöt

Asiantuntijat palveluksessasi

Asiantuntijamme LABissa ottavat bisneksen tosissaan. He auttavat sinua tuotekehityksessä ja liiketoimintasi vauhdittamisessa.

Bisnes kasvuun

Syvennä osaamistasi

Pysy työelämän vauhdissa! Tutustu täydennys- ja erikoistumiskoulutuksiimme sekä avoimen AMK:n tarjontaan, tutkintokoulutuksia unohtamatta.

Syvennä osaamistasi