NÄIN LIIKUT MEILLÄ

Saapuminen

Isku Centeriin on hyvät liikenneyhteydet.

Autolla: Isku Centerille pääsee autolla kymmenessä minuutissa Lahden keskustasta sekä valtatie 4:ltä (E75) Kariston liittymästä.

Julkinen liikenne: Linja-auto 1 (Solttiin ja Karjusaareen) saapuvat Isku Centeriin Matkakeskukselta (linja-auto- ja rautatieasema) A-pysäkiltä. Linja 13 ei kierrä Kauppatorin kautta. Linja 1 kulkee Matkakeskukselta torille ja jatkavat torilta D1-pysäkin kautta.

Kävellen ja pyörällä: Isku Centerille pääsee suoraan keskustasta kevyen liikenteen väylää tai kaunista Lahden Vesijärven rantamaisemaa pitkin. Kiinteistön piha-alueella on tilaa noin 800 pyörälle ja valtaosa pyöräparkeista on katettu. Isku Centeriltä löytyy myös sisäparkki pyörille, jossa pääset pesemään ja huoltamaan pyörääsi. Kiinteistössä on sosiaalitiloja, joissa voi käydä peseytymässä ja virkistymässä.

Isku Centerille pääset myös TIERillä sekä Mankeli-kaupunkipyörillä. Kiinteistöstämme löydät myös TIER Powerbox-latausasemat.

 

Sisäänkäynnit

M19-pääsisäänkäynti – ravintolan ja palveluiden käyttäjille
Iskun sisäänkäynti – Iskun ja Isku Centerin eteläisen päädyn yritysten sisäänkäynti
LAB sisäänkäynti – LAB-ammattikorkeakoulun sisäänkäynti

 

Pysäköinti

Isku Centerin edessä on vieraspaikkoja ravintolaa ja muita palveluita käyttäville sekä kausipaikkoja kiinteistön käyttäjille. Isku Centerin ympäristössä on lisäksi 1200 autopaikkaa tilojen yrityksille, asiakkaille ja vierailijoille.

Isku Centerillä käytetään eParking-sovellusta, jonka kautta varataan pysäköintioikeus kausipaikoille. eParking-sovellus on ladattavissa Play-kaupasta tai AppStoresta nimellä eParking Suomi. Katso ohjeet eParking-sovelluksen käyttöön osoitteesta www.eparking.fi/newuser. Huomioithan, että pysäköintioikeuden käsittelyssä kestää 1-5 arkipäivää.

Huom! Varmistathan, että eParking-sovellus paikantaa sinut oikealle vyöhykkeelle (Isku Center). Vyöhyke näkyy applikaatiossa pysäköinnin alkaessa sekä pysäköinnin aikana. Pysäköinnin alkaessa on hyvä varmistua, että puhelimen paikannusominaisuus on aktivoituna.

 

Vierailijapysäköinti:

Vierailijat ilmoittautuvat aulahenkilölle, joka kirjaa heidät eParking-järjestelmään. Vierailijoiden ei tarvitse ladata eParking-sovellusta.

Pysäköintialueilta löytyy myös 16 sähköautojen latauspaikkaa (1 Tesla-latauspiste) sekä laaja 800 pyörän parkki, joista valtaosa on katettuja parkkeja.

 

Opiskelijapysäköinti:

Maksuttomia kk-sopimuksella toimivia pysäköintipaikkoja on varattu opiskelijoiden käyttöön P3-alueelta 180 kpl. Maksuttomien paikkojen täyttyessä on mahdollisuus pysäköidä P3-alueen maksullisille paikoille hintaan 2 € /kk. Ilta- ja viikonloppuopiskelijat voivat pysäköidä P2- ja P3-alueilla maksutta klo 16:00 jälkeen sekä viikonloppuisin.

 

> Tarkempia ohjeita pysäköintiin (pdf)

Usein kysyttyjä kysymyksiä:

Ketkä voivat käyttää eParking-pysäköintiä?

Isku Centerin pysäköintipaikat on varattu kiinteistössä asioiville. Järjestelmään kirjaudutaan HAKA-tunnuksilla tai sähköpostiosoitteella. Vieraille on varattu omat paikat (ks. seuraava) ja he ilmoittautuvat aulahenkilökunnalle, joka kirjaa heidät järjestelmään.

Minne vieraat pysäköivät?

Vieraspaikkoja löytyy etupihan liikenneympyrän läheisyydestä sekä P1- alueelta. Molemmilla alueilla on vieraspaikkoja. Vierailijan paikan varaus tapahtuu ilmoittamalla rekisterinumero kiinteistön aulaan. Auloja on kiinteistössä kaksi kappaletta.

Miten isojen tapahtumien pysäköinti järjestetään?

Ilmoita ajoissa aulaan tapahtumapäivä ja arvioitu osallistujamäärä. Tapahtuman suuruudesta riippuen sovitaan poikkeusjärjestely tapahtumakohtaisesti. Poikkeusjärjestelystä on sovittava vähintään viikkoa etukäteen kiinteistöyhtiön kanssa.

Ovatko kaikki paikat maksullisia?

Kyllä. Maksuttomia kk-sopimuksella toimivia pysäköintipaikkoja on varattu opiskelijoiden käyttöön P3-alueelta 180 kpl. P1-alueen vieras-merkityt paikat ovat maksuttomia yritysvieraille, joiden tulee ilmoittaa pysäköinnistä aulan henkilöstölle. Lyhytaikainen pysäköinti P1-alueella: 1. tunti on ilmainen ja sen jälkeen 0,50 €/h.

P2- ja P7-alueiden pysäköintipaikat maksavat 15€ / kk. P1-, P4-, P5- ja P6-alueilla kylmäpaikka maksaa 25€ /kk ja lämmitystolppa 35€ /kk.

Miten voin varata pysäköintipaikan?

Kirjautumalla HAKA-tunnuksilla tai yrityksen sähköposti osoitteella www.eparking.fi näet miltä P-alueilta voit varata paikan ja onko paikkoja vapaana. Yritykset jotka ovat ostaneet henkilöstölleen paikat saavat ohjeen omalta esimieheltään.

Voinko pysäköidä mille tahansa P-alueelle, kun olen hankkinut luvan?

Tällä hetkellä lupa oikeuttaa pysäköimään vain sille alueelle, jolle se on hankittu ja mihin alueelle paikka on määritelty.

Käytössäni on useampi ajoneuvo, miten toimin?

eParkingiin voi syöttää valmiiksi useamman rekisterinumeron. Aktiivisena on vain yksi rekisteritunnus kerrallaan. Mikäli tulet eri autoilla töihin, muista aktivoida sovelluksen kautta oikea rekisteritunnus.

Miten varmistetaan, että paikat ovat ne varanneiden käytettävissä?

Pysäköintialueilla suoritetaan pysäköinninvalvontaa päivittäin. Alueet on ylibuukattu, koska tyypillisesti kaikki eivät ole samaan aikaan paikalla. Mikäli tästä tulee ongelmia, niin aluekiintiöitä tarkistetaan alaspäin.