Yrityksiä Isku Centerissä

Accountorin asiakkaat kiittelevät saavutettavuutta

Asiakkaiden on helpompi tulla käymään ja työntekijöiden viihtyminen sekä keskittyminen ovat parantuneet. Taloushallinnon palveluyrityksen Accountor Lahti Oy:n muutto Lahden keskustasta Isku Centeriin on ollut kaikilla mittareilla onnistunut ratkaisu.

”Suurin osa asiakkaistamme liikkuu autolla. Isku Centerissä riittää parkkitilaa ja liikennejärjestelyt ovat sujuvampia kuin keskustassa”, Accountor Lahden palvelujohtaja Anna-Kaisa Packalen kertoo.

Anna-Kaisa Packalen, Accountor

Netsecure sai Isku Centeristä vauhtia ja varmuutta

It-palveluja tarjoava Netsecure Oy siirsi toimintonsa Isku Centeriin hyvien yhteyksien ja joustavan tilatarjonnan perässä. Noin 30 neliön jäähdytetyssä konesalissa hurisee joukko virtuaalipalvelimia. Alkuvuodesta 2013 Isku Centeriin muuttanut Netsecure tarjoaa yrityksille pilvipalveluja, etätukea ja järjestelmäpalveluja.

”Tarvitsimme lisää konesalitilaa ja parempia tietoliikenneyhteyksiä. Isku Centeristä saimme tarpeet täyttävän konesalin sekä kuituyhteydet”, Netsecuren toimitusjohtaja Petri Kärkkäinen kertoo.

Petri Kärkkäinen, Netsecure

Porkka valitsi vaihtoehdoista parhaan

”Halusimme perustaa Porkka Innovation Centerin nimenomaan moderniin keskukseen, jossa innovatiivinen monitilatoimisto olisi mahdollinen. Tarvitsimme laboratoriotilat, jossa tuotekehityksemme testaa ja kehittää Porkka-kylmälaitteita. Tiloista löytyi myös näyttelytila, jossa voimme esitellä laajaa tuotantoamme. Käytössämme on myös sopivan kokoinen toimistotila ja 24/7 valtakunnallisen huoltomme käyttöön löytyi toimiva ratkaisu”, Porkan Compact Refrigeration -divisioonan tuotantopäällikkö Jukka Kahila toteaa.

Kahilan mukaan toimitilavaihtoehtoja oli viisi ja he valitsivat niistä parhaimman.

Jukka Kahila, Porkka Compact Refrigeration -divisioona

PSG:n tilat muuntuvat tarpeen mukaan

Personalhusetin toimisto on toiminnan kasvaessa vaihtanut paikkaa tilasta toiseen ja Isku Centeriltä on aina löytynyt tarpeeseen sopivat työtilat. Tiloista pidetään hyvää huolta ja toiminnallisuuteen ja viihtyisyyteen kiinnitetään huomiota. Toimistolla Lahdessa on tällä hetkellä kaksi henkilöä, joten tilat on mitoitettu sen mukaan.

”Isku Centerin neuvotteluhuoneiden tai auditorion varaaminen tarvittaessa käyttöön on meille iso etu, sillä kokoaikaisesti emme isoja tiloja kuitenkaan tarvitse. Isku on myös auttanut meitä kalustamaan omia työtilojamme toimivammaksi”, kertoo henkilöstökonsultti Hertta Junnila.

Toimitilat yrityksellesi

Isku Centerillä on tarjolla monipuolisia tiloja aina tuotannosta varastointiin ja toimistotiloihin sekä valmiit sisäiset ja ulkoiset logistiikkayhteydet.

Räätälöimme juuri tarpeeseesi sopivan tilakokonaisuuden. Kerro, mitä yrityksesi tarvitsee, me räätälöimme valmiin tila parhailla palveluilla!

Lue lisää