Yrityksiä Isku Centerissä

Accountorin asiakkaat kiittelevät saavutettavuutta

Asiakkaiden on helpompi tulla käymään ja työntekijöiden viihtyminen sekä keskittyminen ovat parantuneet. Taloushallinnon palveluyrityksen Accountor Lahti Oy:n muutto Lahden keskustasta Isku Centeriin on ollut kaikilla mittareilla onnistunut ratkaisu.

”Suurin osa asiakkaistamme liikkuu autolla. Isku Centerissä riittää parkkitilaa ja liikennejärjestelyt ovat sujuvampia kuin keskustassa”, Accountor Lahden palvelujohtaja Anna-Kaisa Packalen kertoo.

Anna-Kaisa Packalen, Accountor

Valtti Fokus Oy sai Isku Centeristä vauhtia ja varmuutta

It-palveluja tarjoava Valtti Fokus Oy siirsi toimintonsa Isku Centeriin hyvien yhteyksien ja joustavan tilatarjonnan perässä. Valtti Fokus muutti Isku Centerillä suurempiin tiloihin vuonna 2021. Valtti Fokus tarjoaa yrityksille pilvipalveluja, etätukea ja järjestelmäpalveluja.

”Tarvitsimme lisää konesalitilaa ja parempia tietoliikenneyhteyksiä. Isku Centeristä saimme tarpeet täyttävän konesalin sekä kuituyhteydet”, Valtti Fokuksen toimitusjohtaja Petri Kärkkäinen kertoo.

Petri Kärkkäinen, Valtti Fokus Oy

Toimitilat yrityksellesi

Isku Centerillä on tarjolla monipuolisia tiloja aina tuotannosta varastointiin ja toimistotiloihin sekä valmiit sisäiset ja ulkoiset logistiikkayhteydet.

Räätälöimme juuri tarpeeseesi sopivan tilakokonaisuuden. Kerro, mitä yrityksesi tarvitsee, me räätälöimme valmiin tila parhailla palveluilla!

Lue lisää