Löydä uudet toimitilasi Isku Centeriltä

Isku Centerillä on tarjolla monipuolisia tiloja aina tuotannosta varastointiin ja toimistotiloihin sekä valmiit sisäiset ja ulkoiset logistiikkayhteydet.

Räätälöimme juuri tarpeeseesi sopivan tilakokonaisuuden. Kerro, mitä yrityksesi tarvitsee, me räätälöimme teille valmiin tilan parhailla palveluilla!

Näin se toimii

  1. Kerro meille yrityksesi tarpeet ja toiveet
  2. Muodostamme tarvekuvan
  3. Kohdekäynti ja tutustuminen Isku Centerin tiloihin ja palveluihin
  4. Parhaan ratkaisun löytäminen ja suunnittelutyön aloittaminen

Ota yhteyttä!

Rauli Majuri, Isku, puh. +358 290 86 3190, rauli.majuri@isku.com
Roope Vikström, Isku, puh. +358 290 86 3605, roope.vikstrom@isku.com

 

Isku Centerin palvelutarjonta

Kulunvalvonta

Kiinteistössämme on käytössä kulunvalvontajärjestelmä, joka tuo turvallisuutta kiinteistöömme. Vuokralaisen kulunvalvontatunnisteen tilaus seuraavasta linkistä:

Kulunvalvontatunnisteen tilaus

Pysäköinti

Isku Centerin edessä on vieraspaikkoja ravintolaa ja muita palveluita käyttäville sekä maksullisia kausipaikkoja kiinteistön käyttäjille. Isku Centerin ympäristössä on myös yhteensä 1200 autopaikkaa tilojen yrityksille, asiakkaille ja vierailijoille. Pysäköintialueilta löytyy myös 16 sähköautojen latauspaikkaa (1 Tesla-latauspiste), laaja 800 pyörän parkki, joista valtaosa on katettuja parkkeja sekä sisäparkki pesu- ja huoltopisteellä pyörille.

Kokous- ja tapahtumatilat

Isku Centerissä on tapahtuma- ja tilaisuuskohtaisesti tiloja aina pienemmistä neuvotteluhuoneista auditorioon.

Lue lisää

Ravintolapalvelut

Isku Centerissä on monipuolinen ravintola- ja kahvilakokonaisuus, joka palvelee asiakkaitaan aamusta alkaen. Ravintola- ja kahvilapalvelut tarjoavat viihtyisän ympäristön kohtaamisille ja virkistymiselle. Ruoka valmistetaan paikan päällä käyttäen sekä kotimaisia että kansainvälisiä makuja. Ruokafilosofia perustuu pohjoismaisiin ravitsemussuosituksiin ja maittavaan, oikein maustettuun ruokaan. Ravintolamaailma tarjoaa kattavan valikoiman aamiaisbuffetista lounaaseen. Ravintolassa on n. 800 istumapaikkaa.

Palvelut
· Kahvila
· Aamiainen
· Lounas
· Take away

Lue lisää

Työympäristöjen kalusteiden myynti, vuokraus ja rahoitus

Isku suunnittelee ja valmistaa kalusteita, palveluita sekä kokonaisvaltaisia sisustusratkaisuja koteihin, kouluihin, toimistoihin, terveydenhuoltoon ja kaikkiin julkisiin tiloihin. Isku valmistaa kaikki kalusteensa Lahdessa ja työympäristöjen asiantuntijana tarjoaa moderneja ja toimivia ratkaisuja nykypäivän tarpeisiin. Iskun kalusteisiin on hyödynnettävissä myös joustavat ja monipuoliset rahoituspalvelut.

Suomalaisuus on Iskulle tärkeä arvo, voimavara ja ylpeydenaihe. Iskulla luotetaan suomalaiseen osaamiseen, työhön sekä laatuun. Isku on keskittänyt kaiken tuotantonsa Mukkulankadulle Lahteen. Tehtaan modernisointiin, järjestelmiin, logistiikkaan ja työergonomiaan on investoitu vuosien 2015-2021 aikana yli 100 miljoonaa euroa.

Pyydä kalustetarjous

Aula- ja toimistopalvelut

Ystävällinen aulapalvelumme vastaanottaa vieraat sekä vaihteeseen saapuvat puhelut. Vastaanoton lisäksi hankittavissa on kulunvalvontatekniikka ja työajanseuranta, jotka varmistavat turvallisen työympäristön.

Muuttopalvelut

Isku tarjoaa ratkaisun yrityksen muuttoon avaimet käteen periaatteella sekä tarvittaessa myös vanhojen kalusteiden purku- ja pienkierrätyspalvelun. Isku huolehtii kalusteiden toimittamisesta, asentamisesta, käyttöönottotarkastamisesta sekä huoltotoimenpiteistä ammattitaidolla ja kokemuksella.

Kalusteita myös kotiin

Isku Kodin myymälä ja tehtaanmyymälä sijaitsevat Lahden keskustassa. Tehtaanmyymälässä on myynnissä myymälämalleja, mallistosta poistuvia tuotteita sekä erilaisia akustiikka- ja säilytinratkaisuja, sähköpöytiä ja työtuoleja koteihin ja toimistoihin. Tehtaanmyymälässä on myös paljon irtokansia, kankaita, ylijäämänahkaa, vanuja ja vaahtomuovia.

Vartiontipalvelut

Vartiointi- ja turvallisuuspalveluita tarjoaa Prevent360.

IT-Palvelut

Isku Centeristä voi hankkia nopeaa apua muun muassa it-asennuksiin, kaapelointiin, palvelintiloihin ja yhteyksiin sekä mahdollisiin tietoteknisiin ongelmiin. Palvelun tarjoajana Valtti Fokus Oy.

Tutustu myös kokous- ja edustustiloihin

Isku Centerissä on vuokrattavana kokous- ja tapahtumatiloja. Tilat ovat käytettävissä klo 8-16 välisenä aikana tai sopimuksen mukaan.

Lue lisää