Toimitilat yrityksellesi

Isku Centerillä on tarjolla monipuolisia tiloja aina tuotannosta varastointiin ja toimistotiloihin sekä valmiit sisäiset ja ulkoiset logistiikkayhteydet.

Räätälöimme juuri tarpeeseesi sopivan tilakokonaisuuden. Kerro, mitä yrityksesi tarvitsee, me räätälöimme valmiin tila parhailla palveluilla!

Tapamme toimia

  1. Kerro yrityksesi tarpeet ja toiveet
  2. Muodostamme tarvekuvan
  3. Kohdekäynti ja tutustuminen Isku Centerin tiloihin ja palveluihin
  4. Parhaan ratkaisun löytäminen ja suunnittelutyön aloittaminen

Ota yhteyttä!

Rauli Majuri, kiinteistöpäällikkö, rauli.majuri@isku.com, +358 44 792 3190
Asko Dahlbom, johtaja, asko.dahlbom@isku.com,+358 40 548 8012

Isku Centerin palvelutarjonta

Ravintolapalvelut

Isku Centerissä on monipuolinen ravintola- ja kahvilakokonaisuus, joka palvelee asiakkaitaan aamusta alkaen. Ravintola- ja kahvilapalvelut tarjoavat viihtyisän ympäristön kohtaamisille, virkistymiselle ja nauttimiselle. Ruoka valmistetaan paikan päällä käyttäen sekä kotimaisia että kansainvälisiä makuja. Ruokafilosofia perustuu pohjoismaisiin ravitsemussuosituksiin ja maittavaan, oikein maustettuun ruokaan. Ravintolamaailma tarjoaa kattavan valikoiman aamiaisbuffetista lounaaseen. Ravintolassa on n. xx istumapaikkaa.
Palvelut
· Kahvila
· Aamiainen
· Lounas
· Smoothie-bar
· Leipomo
· Take away
· Jäätelöbaari

Lue lisää

Työympäristöjen kalusteiden myynti, vuokraus ja rahoitus

Isku suunnittelee ja valmistaa kalusteita, palveluita sekä kokonaisvaltaisia sisustusratkaisuja koteihin, kouluihin, toimistoihin, terveydenhuoltoon ja kaikkiin julkisiin tiloihin. Isku valmistaa kaikki kalusteensa Lahdessa ja työympäristöjen asiantuntijana tarjoaa moderneja ja toimivia ratkaisuja nykypäivän tarpeisiin. Iskun kalusteisiin on hyödynnettävissä myös joustavat ja monipuoliset rahoituspalvelut.

Suomalaisuus on Iskulle tärkeä arvo, voimavara ja ylpeydenaihe. Iskulla luotetaan suomalaiseen osaamiseen, työhön sekä laatuun. Isku on keskittänyt kaiken tuotantonsa Mukkulankadulle Lahteen. Tehtaan modernisointiin, järjestelmiin, logistiikkaan ja työergonomiaan investoidaan vuosien 2015-2018 aikana 25 miljoonaa euroa.

Pyydä kalustetarjous

Pysäköinti

Isku Centerin edessä on vieraspaikkoja ravintolaa ja muita palveluita käyttäville sekä maksullisia kausipaikkoja kiinteistön käyttäjille. Isku Centerin ympäristössä on myös yhteensä 1200 autopaikkaa tilojen yrityksille, asiakkaille ja vierailijoille. Pysäköintialueilta löytyy myös 16 sähköautojen latauspaikkaa (1 Tesla-latauspiste) sekä laaja 800 pyörän parkki, joista valtaosa on katettuja parkkeja.

Aula- ja toimistopalvelut

Ystävällinen vastaanotto- ja puhelinvaihdepalvelu vastaanottaa vieraat ja sekä vaihteisiin saapuvat puhelut. Aulapalvelut ottavat vieraat vastaan ja ilmoittavat puhelimitse vastaanottajalle vieraan saapumisesta. Vastaanoton lisäksi hankittavissa on kulunvalvontatekniikka ja työajanseuranta, jotka varmistavat turvallisen työympäristön.

Muuttopalvelut

Isku tarjoaa ratkaisun yrityksen muuttoon avaimet käteen periaatteella sekä tarvittaessa myös vanhojen kalusteiden purku- ja pienkierrätyspalvelun. Isku huolehtii kalusteiden toimittamisesta, asentamisesta, käyttöönottotarkastamisesta sekä huoltotoimenpiteistä ammattitaidolla ja kokemuksella.

Kalusteita myös kotiin

Isku Centerissä sijaitsee myös Iskun tehtaanmyymälä. Tehtaanmyymälässä on myynnissä myymälämalleja, mallistosta poistuvia tuotteita sekä erilaisia akustiikka- ja säilytinratkaisuja, sähköpöytiä ja työtuoleja koteihin ja toimistoihin. Tehtaanmyymälässä on myös paljon irtokansia, kankaita, ylijäämänahkaa, vanuja ja vaahtomuovia.

Vartiontipalvelut

Vartiointi- ja turvallisuuspalveluita tarjoaa Prevent360.

Kokous- ja taphtumatilat

Isku Centerissä on tapahtuma- ja tilaisuuskohtaisesti tiloja aina pienemmistä neuvotteluhuoneista auditorioon.

Lue lisää

IT-Palvelut

Isku Centeristä voi hankkia nopeaa apua muun muassa it-asennuksiin, kaapelointiin, palvelintiloihin ja yhteyksiin sekä mahdollisiin tietoteknisiin ongelmiin. Palvelun tarjoajana Netsecure Oy.

Apila Terveys Oy on työterveys- ja terveyspalveluja tarjoava kokonaan kotimainen yritys, joka on osa vuonna 1928 perustettua Isku-konsernia. Apila Terveys kasvaa voimakkaasti ja vastaa tällä hetkellä jo yli 350 yrityksen reilun 6 000 työntekijän työterveyshuollosta ja palvelee 2 500 yksityisasiakasta 4 toimipaikassa Päijät-Hämeen seudulla. Apila panostaa toimintansa jatkuvaan kehittämiseen ja korkeaan laatuun, mistä todistaa Apilalle myönnetty ISO9001:2015 ‐sertifikaatti.

Lue lisää Apilan sivuilta

Tutustu myös kokous- ja edustustiloihin

Isku Centerissä on vuokrattavana kokous- ja tapahtumatiloja. Tilat ovat käytettävissä klo 8-16 välisenä aikana tai sopimuksen mukaan.

Lue lisää