Lahden ammattikorkeakoulun avajaisia juhlittiin Isku Centerissä

Tänään 9.11.2018 juhlittiin Lahden ammattikorkeakoulun uuden kampuksen avajaisia Isku Centerissä. LAMKin uusi edelläkävijäkampus on digitaalinen, monimuotoinen, elävä, eri alojen ihmisiä yhdistävä, oppimisen ja työn tekemisen ympäristö, jossa Iskun on ilo olla mukana.

”Olen ylpeä siitä, että talo on täyttynyt nuorista, kansainvälisistä ihmisistä, joilla on elämänintoa. He tuovat luovia ajatuksia myös yrityksille. Tästä hyötyvät niin yritykset kuin opiskelijatkin”, Iskun hallituksen puheenjohtaja Seppo Vikström sanoo.

LAMKin Mukkulankadun tilat on saneerattu historialliseen tehdasympäristöön, Isku Centeriin, jossa sijaitsee myös Iskun pääkonttori, tuotantotiloja ja tehtaanmyymälä sekä useiden yritysten toimisto-, näyttely- ja tuotantotiloja. Kampusyhteisöön mahtuu lisää tulijoita, eli kiinteistössä on vuokrattavia tiloja vapaana.

Vastuullisuus on koko Iskun toiminnan ytimessä ja siksi Isku Centerkin on saneerattu energiaviisaita ratkaisuja käyttäen. Energiapalveluyhtiö LeaseGreenin Isku Centeriin suunnittelemat ratkaisut supistavat kiinteistön CO2-päästöjä jopa 90 prosenttia vastaavissa rakennuksissa käytettävään tekniikkaan verrattuna.

Lue lisää LAMKin edelläkävijäkampuksesta LAMKin internetsivuilta: https://www.lamk.fi/fi/uutiset/lamkin-uusi-edellakavijakampus